Fuentes:

Gracias a los clubes y asociaciones deportivas por comunicar sus noticias y resultados...

De lunes a viernes, información deportiva local y comarcal, en Cobertura Deportes (13.50.14.00) y SER Deportivos (15.30-16.00). Ràdio Xàtiva SER 94.6FM

miércoles, 8 de marzo de 2017

Bàsquet: Més gent que mai i igualtat al torneig cadet del Genovés

El València BC ha sigut el guanyador de XIV Torneig Cadet del Genovés.  El tercer lloc va ser per al Joventut de Badalona que es va imposar al CB Genovés. Els equips participants del València Bàsquet, Bàsquet Saragossa, Joventut de Badalona i CB Genovés ens han ofert un granespectacle de bàsquet cadet durant el darrer cap de setmana al Genovés Aquest any,l’assistència de públic ha estat molt més nombrosa que en edicions anteriors, amb un Pavelló d’Esports ple de gom a gom. Cal destacar el bon paper realitzat pel CB Genovés Júnior que ha estat un molt digne competidor, malgrat les diferències existents.


La disputa de la final entre el València BC i el Bàsquet Saragossa , va ser una autèntica lliçó de bàsquet en categories de formació. Després del partit del dia anterior en que el Saragossa va guanyar als de València per una diferència de 6 punts (74-80), en la final el resultat va ser el contrari. Victòria per a l’equip taronja després d’anar tot el partit per davall en el marcador. El resultat de la final de 67-64 és un reflexe del que ha estat el torneig.
Destacar que el València BC no guanyava el torneig del Genovés des de la seua primera edició l’any 2004, equip cadet que en aquell moment comptava a les seues files a l’actual jugador del Barça Víctor Claver.
Prèviament es va disputar el partit pel tercer i quart lloc que va enfrontar al CB Genovés i al Joventut de Badalona on el resultat va ser de 36-98 en favor dels catalans. El trofeu al jugador més valuós del Torneig fou per al jugador del Bàsquet Saragossa, Jaime Pradilla, jove de gran talent i amb un es grans condicions tècniques i físiques.


No hay comentarios:

Publicar un comentario